Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Midis ekselentësh! Bashkia Klos shpërblen financiarisht nxënësit më të mirë

Për të dytin vit radhazi Bashkia Klos ka shpërblyer financiarisht nxënësit ekselentë me një vlerë monetare prej 5 000 lekë të reja.

Gjatë një aktiviteti të zhvilluar nga Bashkia Klos, kryetari Ilmi Hoxha përgëzoi për notat e larta 26 nxënësit ekselentë, të cilët ishin të shoqëruar në këtë aktivitet të rëndësishëm nga prindërit dhe mësuesit e tyre.

Kryetari i Bashkisë Klos, Ilmi Hoxha u shpreh me krenari për nxënësit e përzgjedhur duke uruar që vitin tjetër numri i të përzgjedhurëve të jetë dyfishuar duke premtuar edhe shpërblim me vlerë monetare më të lartë.

“Mirënjohës për arritjen e këtyre nxënësve të cilët me punën dhe vullnetin e tyre, janë një model dhe vlerë e shtuar për bashkëmoshatarët dhe të gjithë komunitetin…”- u shpreh kryetari i Bashkisë Klos, Ilmi Hoxha.

Postimi në Facebook:

Midis ekselentësh!

Për të dytin vit radhazi shpërblyem nxënësit më të mirë me një bonus financiar prej 5 000 lekësh të reja.

I lumtur ti përgëzoja për notat e shkëlqyera dhe vullnetin e palodhur në mësime.

Për secilin prej tyre ndamë një shpërblim simbolik si një shtysë për rezultate maksimale në të ardhmen.

Mirënjohës për arritjen e këtyre nxënësve të cilët me punën dhe vullnetin e tyre, janë një model dhe vlerë e shtuar për bashkëmoshatarët dhe të gjithë komunitetin.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *