Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Përfundon rehabilitimi i kanalit vaditës në fshatin Rripë, Njësia Administrative Gurrë.✅

Investim i munguar prej më shumë se 10 vitesh për banorët e kësaj zone.
Ndërkohë, Bashkia Klos po i jep prioritet dhe kujdes të veçantë sistemimit të rrjeteve vaditëse në të gjithë territorin e saj.

#bashkiaqeduam #Klosiqeduam #punetqeduam

#cdo_ditë_një_ndryshim_i_ri

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *