Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Për një natyrë të pastër dhe një mjedis të mbrojtur nga ndotja

🎯Administrata e bashkisë u angazhua për aksionin e radhës për pastrimin e territorit. Pjesë e aksionit të pastrimit u bë edhe Kryetari i Bashkisë, Ilmi Hoxha Faqja Zyrtare, duke vlerësuar rëndësinë e këtij procesi.

ℹ️Vijojmë të pastrojmë në të gjitha njësitë.

#Klos_I_Pastër

#PlaniKombëtarIPastrimit🇦🇱

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *