Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Në kushtet ekstreme të motit të ditëve të fundit vazhdon puna për të mundësuar qarkullimin normal të mjeteve në të gjitha akset më problematike të rrugëve rurale.🚚🚛

Është punuar intensivisht në hedhjen e kripës dhe skorjes kryesisht në rrugët më problematike të Nj.A. #Xibër, konkretisht;

Në segmentin lagjia Vanar- Kryqëzimi i Rrugës lagjia Splaj;

Pjesërisht në rrugën Xibër Hane;

Nga kryqëzimi i Gurit Bardh- Ura e lagjes ShkallëPuna ka vijuar edhe në Njësitë Administrative #Klos, #Gurrë e #Suç;

Në rrugët e fshatit Mishtër, Nj.A.Gurrë;

Në rrugën e Gurrës së Vogël;

Në rrugën kryesore të fshatit Gurrë e Madhe si dhe në lagjen Murataj, Gurrë e Madhe;

Në lagjen Kap të fshatit Kurdari, Nj.A.Suç;

Në rrugën kryesore të fshatit Fshat dhe në lagjen Krriku;

Në lagjen Shënkolle të fshatit Pleshë;Ndërkohë puna vijon për të përfunduar sot në akset e tjera problematike të Nj.A. Xibër, si dhe në rrugë të caktuara të Njësisë Administrative Gurrë.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *