Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Deklaro adresën tënde!

Jeton jashtë Shqipërisë?

Deklaro adresën e vendbanimit në shtetin ku jeton dhe punon dhe forco lidhjen me shtetin amë duke përfituar shërbimet e gjendjes civile që të nevojiten dhe shërbime të tjera nga përfaqësitë diplomatike të Shtetit tonë.Hyr në e-Albania https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx… dhe deklaro adresën tënde!