Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ndertimi i Ujesjellesit “Kurqelaj” Njesia Administrative Suç

Bashkia Klos ne bashkepunim me Njesine Administrative Suç dhe me banoret e zones kane bere te mundur ndertimin e nje ujesjellesi qe eshte shume i dobishem per banoret e Njesise Administrative Suç.

Kete projekt e ka ndjekur nga afer Administratori i Njesise Suç Z. Ilirian Çeliku sebashku me Kryetarin e Bashkise Z. Basir Çupa.

Ritmi i punes ka qene shume frytedhenes dhe eshte mirepritur me shume mirenjohje nga banoret e zones.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *