Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ndertim i ures se fshatit Shkalle – Xiber

Në fshatin Shkallë të Njësisë Administrative Xibër është ndërtuar ura tip BEILY, me një fond prej 5 600 125 lekësh. Punimet për ndërtimin e kësaj ure ne nje gjatësi prej 16m u kryen nga Firma Private RUÇI sh.pk.

Ndërtimi i kësaj ure përveçse ju shërben banorëve të këtij fshati zgjidh përfundimisht problemin e lëvizjes se automjeteve edhe për banorët e 3 fshatrave tjerë , Xibër – Murrize, Xibër Hane dhe Ketë të cilët kalojnë nepërmjet këtij aksi për te udhëtuar dejt Qytetit tëKlosit dhe mëtej.

Para ndërtimit të kësaj ure lëvizja e mjeteve të tonazhit të rëndë me dhe pa ngarkesë kryhej permes lumit sepse ura ishte tërësisht e amortizuar.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *