Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ndërhyrja në fshatin Unjate, sistemohet aksi nga dëmtimet e motit!

E shtunë 16 janar

Sot, në fshatin Unjate për sistemimin e rrugës nga dëmtimet e motit të paqëndrueshëm të ditëve të fundit!

Është bërë e mundur pastrimi dhe zhbllokimi i rrugës nga masivi shkëmbor si dhe hapja e kanalit anësor.

#rrugët_që_duam#shërbimet_që_duam#bashkia_që_duam

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *