Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Takime ndërgjegjësuese në lidhje me fokus kundra trafikimin të qenieve njerëzore, me nxënësit e shkollave të Klosit.

Gjatë ditës së enjte, përfaqësues së UNICEF Albania në bashkëpunim me shërbimin social të bashkisë kanë zhvilluar disa aktivitete ndërgjegjësuse me fokus kundra trafikimit të qenieve njerzore.

Takimet u zhvilluan me nxënësit e shkollës 9- vjecare “Tahir Hoxha” dhe gjimnazit “Shaban Çollakut”, ku me pjesmarrjen e tyre dhanë angazhimin e tyre maksimal.