Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vijon sistemimi dhe ndërhyrja në të gjitha rrugët që kanë pësuar dëmtime si pasojë e motit të paqëndrueshëm të ditëve të fundit!

Puna vazhdon në fshatin Unjate, aty ku ka patur shembje të një masivi shkëmbor, po punohet për sistemin e rrugës.

Ndërkohë, kemi ndërhyrë edhe në fshatin Ketë dhe në fshatin Rripe për sistemimin e akseve kryesore të këtyre fshatrave

.#sektori_i_rrugëve_rurale