Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Masa për distancim social!

Bashkia Klos merr masa për disiplinimin e të gjitha hapësirave më të frekuentuara nga qytetarët, përmes vendosjes së rrathëve të verdhë si mënyrë për të respektuar distancimin social, përpara çdo pike, marketi, bankomati, postës, furrave të bukës dhe dyqaneve telefonike etj.
Respekto rregullat, mbaj distancën në mënyrë që të mbrojmë veten dhe të tjerët rreth nesh.✅
#MbajDistancë#QëndroNëRrethinEVerdhë#RespektoRregullat
#BashkëDoJaDalim 💪

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *