Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

#Java_e_Europës 🇪🇺

KĂ«ndi_i_BE_Klos🇦🇱🇪🇺

NjĂ«sia e Integrimit Europian nĂ« BashkinĂ« Klos, nĂ« kuadĂ«r tĂ« #JavĂ«sEuropiane organizoi njĂ« takim informues pranĂ« administratĂ«s sĂ« NjĂ«sisĂ« Administrative Suç.
NĂ« kĂ«tĂ« takim u fol pĂ«r:
👉Rolin dhe rĂ«ndĂ«sinĂ« qĂ« ka Nj.I.E nĂ« komunitetin e bashkisĂ« sonĂ«.🇪🇺
👉Sfidat qĂ« na presin pĂ«rpara si komunitet dhe qeverisje lokale.🇪🇺🇦🇱
👉BashkĂ«punimi ynĂ« me instancat mĂ« tĂ« larta.

Në këtë takim ishin të pranishëm edhe përfaqësues të Bashkisë Klos.

#Gëzuar_javën_Europës.
#HappyEuropeWeek
🇦🇱🇪🇺🇦🇱🇪🇺👏👏

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *