Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Falë një investimi të qeverisë shqiptare, tashmë qytetarët e Klosit dhe luginës së Klosit në shumë pak kohë do të kenë ujë të pijshëm 24 h. ✅

Bashkë me ministren e mbrojtjes znj. Olta Xhaçka, kryetari i bashkisë Klos z.Ilmi Hoxha, inspektuan nga afër punimet e ujësjellësit.

Ky projekt ka si qëllim furnizimin me ujë të pijshëm të banorëve të qytetit të Klosit dhe zonave përreth, lugina e Klosit, lagjia Dalti-Ura e degës, nga ku do të përfitojnë rreth 3500 banorët e saj.

Realizimi i punimeve në këtë zonë pritet të përfundoje në muajit e parë të vitit 2021.Vlera e investimit të objektit është 99 208 914.82 leke me TVSH.#punëtqëduam#investimetqëduam

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *