Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Drejt përfundimit asfaltimi i rrugës Pleshë- Cerujë-Patin.

Kryetari i Bashkisë Z. Ilmi Hoxha së bashku me Prefektin e Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, Kryetaren e Këshillit të Bashkisë Klos Znj. Valbona Kola dhe Administratori i Njësisë Klos Z. Spartak Vokrri inspektuan nga afër punimet e kësaj rruge.

#investim#infrastrukture#prioritet#bashkiaklos

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *