Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Deri më 19 Qershor është hapur një mundësi shumë e mirë për të gjithë fermerët. 👇

📌Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural kanë shpallur thirrjen për aplikime për Skemën Kombëtare të mbështetjes për fermerët.

Masa 1: Tufa bazë e matrikulluar.
Masa 2: Bletaria.
Masa 3: Financime për zëvendësim plastmasi termik.
Masa 4: Mbjellje bimësh mjekësore dhe aromatike.
Masa 5: Mbështetje për fermat organike.
Masa 6: Certifikimi Global Gap.
Masa 7: Investo në agroturizëm dhe përfito 50% financim .

👉Aplikimet do të kryhen vetëm online në e-Albania, nga data 29 Maj – 19 Qershor.

🔺 4 janë hapat për të aplikuar për fondet e Skemës Kombëtare

1️⃣ Regjistrohu në e-Albania, si qytetar, me të dhënat e kartës tuaj të identitetit.
2️⃣ Zgjidh shërbimin “Aplikim për Skemën Kombëtare të mbështetjes për fermerët’’.
3️⃣ Zgjidh llojin e fermerit, vendndodhjen e fermës, masën si dhe sasinë për të cilën do të aplikoni.
4️⃣ Kliko dërgo.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *