Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Dëgjesë publike në Nj. A. Klos, për hartimin e Projekt-Buxhetit 2021.

Sot me datë 30.10.2020, ora 13:00, u zhvillua dëgjesa publike, në Njësinë Administrative Klos për hartimin e Buxhetit dhe Paketës Fiskale për vitin 2021. Të pranishëm në dëgjesë ishin Kryetari i Bashkisë z.Ilmi Hoxha me stafin e tij, si dhe banorët e Nj.A. Klos.Gjatë takimit u diskutua për problematikat dhe zgjidhjet e mundshme për tu përfshirë në buxhetin e vitit të ardhshëm si dhe u prezantua puna e realizuar e këtij viti.Prioritetet për investime u evidentuan kryesisht për sisteminin e kanaleve vaditëse, uji të pijshëm, infrastrukturë rrugore, rrethimin e varrezave publike të qytetit, etj.#dëgjesapublike2020#Buxheti2021#transparencë#bashkëqeverisje#NjesiaAdministrativeKlos

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *