Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ÇDO DITË NJË NDRYSHIM I RI ✅

18 Maj

Pas shumë vitesh mundim e sakrificë për lëvizjen e të gjithë banorëve të fshatit Rripë të Njësisë Administrative Gurrë, në rrugën që lidh fshatin me rrugën kryesore e cila ka qenë një gangrenë për të gjithë drejtuesit e mjeteve gjithashtu dhe për këmbësorët.
Falë prioritetit të vendosur nga Kryetari i Bashkisë Z. Ilmi Hoxha, për të rehabilituar këtë segment problematik prej shumë vitesh, nisin punimet për shtrimin me beton të këtij segmenti rrugor.
Me përfundimin e këtij segmenti do të bëhet e mundur lidhja e rrugës kryesore me qendrën e fshatit duke marrë fund njëherë e përgjithmonë mundimet e banorëve të kësaj zone.
#rrugët_që_duam🙏 #bashkia_që_duam #puna_vazhdon

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *