Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Çdo ditë një ndryshim i ri✅

Përfundon rehabilitimi i rrugës së fshatit Shkallë, të Njësisë Administrative Xibër. U bë i mundur shtrimi dhe rehabilitimi i rreth 2 km segment rrugor i këtij fshati. Rehabilitimi i rrugëve nëpër fshatra do të vazhdoje të jetë një ndër prioritetet kryesore të Kryetarit të Bashkisë Z.Ilmi Hoxha. Puna do të vijojë në çdo rrugë të çdo njësie administrative që do të kenë nevojë për ndërhyrje. #rrugëtqëduam#bashkiaqëduam#punëtqëduam#bashkiaklos#DrejtoriaeInfrastrukturësdheShërbimeve#SektoriiRrugëveRurale


0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *