Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Sot u zhvillua mbledhja e dytë e Komitetit Drejtues për funksionimin e MKR (Mekanizmit të Koordinuar të Referimit) për rastet e dhunës në familje.

Koordinatorja Vendore kundër dhunës në familje në Bashkinë Klos dhe Ekspertja e UNDP prezantuan ecurine e punës dhe mënyrën e funksionimit të MKR Klos që nga riformalizimi i tij në dhjetor 2019 arritjet, vështirësitë, sfidat dhe hapat në vijim për një funksionim më të mirë. Pas pyetjeve, komenteve dhe rekomandimeve për përmiresimin e funksionimit të Mekanizmit të Koordinuar të Referimit në të ardhmen, anëtarët e Komitetit Drejtues miratuan protokollet e menaxhimit të rasteve të dhunës në familje.Ky aktivitet mbështetet nga UNDP Shqipëri në partneritet të ngushtë me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në kuadër të Programit të Përbashkët të Kombeve të Bashkuara “T’i Japim fund Dhunes Ndaj Grave në Shqiperi” me fonde të Qeverisë Suedeze. #stopdhunësnëfamiljes#stopdhunësndajgravedhevajzaveMinistria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *