Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Çdo ditë në shërbimin tuaj✅

Bashkia Klos nëpërmjet Drejtorisë së Infrastrukturës dhe Shërbimeve, është gjithmonë në shërbim të qytetarëve, për të ofruar një qytet të pastërt e të këndshëm, me angazhimin maksimal për mbajtjen pastër të mjedisit që na rrethon. Për herë të parë kemi kryer shërbimin e larjes speciale me pompë lavazhi të të gjitha rrugëve të çdo lagjeje të qytetit e njëkohësisht edhe dezinfektimin anti-Covid 19

Siguria e shëndetit tuaj është prioritet ynë

#bashkiaqëduam#Klosiqëduam#punëtqëduam

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *