Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Dhia e Kuqe, pasuri për blegtorinë e zonës së Klosit.

Mirëmëngjes

Me këtë video të realizuar nga shoqata e blegtorëve LEAA , e cila është gjithmonë në mbështetje të blegtorisë shqiptare. Këtë herë në projektet e saj zgjodhi dhinë e kuqe të Matit, ku së bashku udhëtuam drejt stanit të Z.Lezan Pisli në fshatin Patin të Njësisë Administrative Klos. Kënaqësi të ishim pjesë e këtij projekti në promovimin e vlerave të blegtorisë së zonës. Kryetari i Bashkisë z.Ilmi Hoxha, u bë pjesë e realizimit të videos duke treguar gatishmërinë për suport dhe mbështetje për të gjithë fermët e zonës së Klosit. Me përfundimit e rrugës së Arbërit , kjo rracë e veçantë që gjendet në zonën tonë, pritet të marrë zhvillim, dhe mbështetja nga ana e institucionit tonë nuk do ti mungojë asnjë fermeri. E kuqja e Matit , vlerë e shtuar për zonën tonë ! Ju ftojmë ta ndiqni videon, shikim të këndshëm

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *