Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Çdo ditë në shërbim !

Po punohet për riparimin e dërrasave të urave, kemi nisur pikërisht në urën e fshatit Dom, me riveshje totale për pjesët e dëmtuara.

Njëkohësisht vijojmë me shtrimin e rrugës së fshatit Unjate, lagjia “Zall” pasi përfundoi puna për zgjerimin e trasesë egzistuese dhe uljen e maloreve. Punë e cila pritej për më shum se 20 viteve nga banorët e kësaj lagje.#Drejtoria_e_Infrastrukturës_dhe_Shërbimeve#Sektori_i_Rrugëve_Rurale#rrugët_që_duam#çdo_ditë_një_ndryshim_i_ri

#Klos_2020

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *