Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Përfundon rehabilitimi i Urës së Domit.

Është punuar për riparimin e dërrasave, me riveshje totale për pjesët e dëmtuara, si dhe është sistemuar hyrja e urës me shtresë betoni.

Ndërhyrja në Urën e Domit ka qenë e vazhdueshme, dhe nga ana bashkisë do të bëhet çdo gjë e mundshme për ta bërë sa më të sigurtë e funksionale për lëvizjen e qytetarëve.

#Drejtoria_e_Infrastrukturës_dhe_Shërbimeve#siguria_juaj_prioriteti_ynë#Klos_2020

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *