Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

79- Vjetori i Kryengritjes popullore të Matit! 31 Korrik!

Nder dhe Lavdi për projektuesit, kontribuesit dhe dëshmorët e rënë gjatë kryengritjes së vitit 1943.

Kjo kryengritje demostroi Unitetin e popullit matjan, frymën e bashkëpunimit si dhe suksesin në luftimet e 3000 forcave.

#31korrik

#NgjarjeHeroike

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *