Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

18 Korrik 1942🇦🇱 Krijimi i Çetës së Parë të Matit 🇦🇱🇦🇱🇦🇱

Ndonëse, ende në kushte të vështira të pandemisë së Covid-19, nuk mund të kalonim në heshtje, 78-Vjetorin e formimit të Çetës së Parë Partizane të Matit, ndaj të distancuar fizikisht, sot 18 korrik 2020, përkujtuam këtë ngjarje të rëndësishme historike të mbarë popullit të dy bashkive, Mat dhe Klos. Ceremonia u zhvillua te Lapidari i Klos -Katundit në nder të themeluesve të çetës, ku morën pjesë; veteranë e pasardhës veteranësh, pjestar e të afërm të Dëshmorëve të atdheut si dhe qytetar të dy bashkive Klos e Mat. Gëzuar ditën e 18 Korrikut, Dita e Formimit të Çetës së Parë Partizane të Matit, si një vlerë e madhe atdhetare e patriotike, ndër të parat çeta në Shqipëri

🇦🇱

Krenar për çështje të mëdha siç është lufta për çlirimin e vendit nga okupatorët e huaj.Lavdi aktit heroik të Dëshmorëve të LANÇ!Rroftë populli heroik i Matit!Rroftë populli i Bashkisë së Klosit! #histori#çeta_e_parë_e_matit#18korrik1942

🇦🇱

#Klos2020

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *