Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

1 Maji✅

01.05.2020
Sot në Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve, ishim me misionin tonë humanitar pranë familjeve më në nevoje, të Njësisë Administrative Klos.
Ndihmat janë realizuar nga Fondi i Emergjencave Civile të Bashkisë Klos dhe janë shpërndarë në bazë të VKM nr 236 për marrjen e masave dhe ofrimin e ndihmës për shtresat në nevojë.
Falenderojmë stafin e Bashkisë Klos që sot zgjodhën të jenë pranë jush siç çdo ditë.
#DitaNdërkombëtareEPunëtorëve👨‍🔧👩‍💻👨‍🏭
#QëndroNëShtëpi🏠 #NeVijmëTekTy🙏

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *