Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Çdo ditë një ndryshim i ri, përfundon rruga e lagjes Ballësh, Fshati Fshat dhe po punohet per kanalizimet ne fshatin Kurdari.

Bashkia Klos me anë të Drejtorisë së Infrastrukturës dhe Shërbimeve, vazhdon punën në terren pavarësisht situatës aktuale në të cilën ndodhemi.
Sot u përfundua shtrimi i rrugës në lagjen Ballësh të Fshatit Fshat. Tashmë rruga është lehtësisht e kalueshme.🚚
Gjithashtu po punohet për rregullimin e kanalizimeve të ujërave të zeza, në lagjen Tuma të fshatit Kurdari.
#PunaVazhdon ✅
#Çdo_ditë__në_shërbim_të_komunitetit
#QëndroNëShtëpi
#BashkiaQëduam❤️

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *