Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

🔺Klos

PĂ«rfundon shtrimi dhe rehabilitimi i rrugĂ«ve nĂ« fshatin Patin tĂ« lagjeve; “Patin i poshtĂ«m”, “MzezĂ«”, lagjia “Bushi” dhe “Kola”.

#çdoditënëshërbimtëkomunitetit#rrugëtqëduam#bashkiaqëduam

#Klosiqëduam

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *