Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

🔉 NJOFTIM PËR PËRFITIM BURSE ** për nxënësit e Arsimit Parauniversitar.

📌 Bashkia Klos nĂ« bazĂ« tĂ« vendimit tĂ« KĂ«shillit tĂ« Ministrave njofton tĂ« gjithĂ« NXĂ‹NĂ‹SIT e arsimit parauniversitar nĂ« institucionet arsimore publike, tĂ« paraqiten pranĂ« zyrĂ«s sĂ« Sektorit tĂ«
Arsimit, Kulturës, Rinisë dhe Sportit, për tu informuar mbi kushtet dhe kriteret e PËRFITIMIT TË BURSËS për vitin shkollor 2020-2021.

📑 Afati i dorĂ«zimit tĂ« dokumentacionit Ă«shtĂ« brenda datĂ«s 20.11.2020.

✅ Ku ka vullnet, ka zgjidhje!
#sektoriarsimit

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *