Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

📍 Vijon rehabilitimi i rrugëve nëpër fshatra.

Drejtoria e Infrastrukturës dhe Shërbime në Bashkinë Klos, po punon për rehabilitimin e shumë rrugëve të lëna në harresë prej vitesh.

Drejt pĂ«rfundimit rehabilitimi dhe shtrimi me çakull i segmentit rrugor nga shkolla 9- vjeçare ” Ramiz Kadiu” BejnĂ«, deri te “Lagjia Shahini”, po punohet pĂ«r hapjen e kanaleve anĂ«sore, pastrim i tĂ« gjithĂ« gjatĂ«sisĂ« sĂ« rrugĂ«s nga ferrat, shkurret dhe pemĂ«t.

Ndërkohë po punohet edhe në rrugën e fshatit Shëngjun.#çdo_ditë_një_ndryshim_i_ri

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *