Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

đŸŒČ“NjĂ« fidan pĂ«r vete dhe brezat e ardhshĂ«m” 🌳

📌NĂ« kuadĂ«r tĂ« muajit dhjetor si muaji i pyllĂ«zimit, Bashkia Klos nĂ« bashkĂ«punim me AKP Agjencia KombĂ«tare e Pyjeve realizoi mbjelljen e 7ïžâƒŁ0ïžâƒŁ0ïžâƒŁ fidanave pyjorĂ« nĂ« territorin e saj, e mĂ« sĂ« shumti nĂ« njĂ« pjesĂ« tĂ« dĂ«mtuar nga zjarri nĂ« zonĂ«n pyjore #Balgjaj.đŸŒČ🌳
👉Aksionit tĂ« mbjelljes sĂ« fidanĂ«ve pyjorĂ« iu bashkua edhe Kryetari i BashkisĂ« sĂ« bashku me Drejtorin e AgjencisĂ« KombĂ«tare tĂ« Pyjeve.
📌PjesĂ« e kĂ«tij aktiviteti ishin edhe nxĂ«nĂ«s tĂ« shkollĂ«s sĂ« mesme “Shaban Çollaku”, Klos si dhe njĂ« grup specialistĂ«sh pyjesh tashmĂ« nĂ« pension duke ndarĂ« me tĂ« pranishmit eksperiencĂ«n e tyre shumĂ«vjeçare nĂ« prag dhe tĂ« 100 vjetorit tĂ« shĂ«rbimit pyjor!

Bashkia Klos

Agjencia Kombëtare e Pyjeve

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *