Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Sapo u hap thirrja e parë për grante për startup-e dhe lehtësues nga Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes! 

🔺Vetëdeklarohu si startup ose lehtësues në e-albania. 📝
🔻Sapo te pajisesh me pasaportë, je një hap larg aplikimit për grant.📨
🔺Shko në faqen zyrtare të sipermarrja.gov.al dhe shkarko formatin e aplikimit.📥
❓Ke pyetje? Skuadra e Ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes ështe gati për t’ju asistuar në çdo moment me aplikimin tuaj! 👩🏻💻👨🏼💻

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *