Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Pjesëmarrës në takimin rajonal të zhvilluar ditën e djeshme në #Peshkopi, në kuadër të hartimit të Strategjisë së Re të Decentralizimit të Vetëqeverisjes Vendore 2023-2030.

Shoqata për Autonomi Vendore, nën kujdesin e veçantë të drejtueses ekzekutive znj. Adelina Farrici, dhe me mbështetjen e projektit ‘Bashki të Forta bëri bashkë në një tryezë diskutimi përfaqësuesit e katër bashkive të qarkut, #Dibër, #Bulqizës#Klos e #Mat.

📌Fokus i këtij takimi ishte diskutimi rreth nevojave reale, problematikave dhe sfidave, me të cilat ndeshen njësitë e vetëqeverisjes vendore, si dhe ndarja e mendimeve dhe rekomandimeve për tu adresuar në këtë dokument të rëndësishëm strategjik, në funksion të përmirësimit të cilësisë së shërbimeve për qytetarët dhe zhvillimit ekonomik-social të bashkive.

#StrategjiaeDecentralizimit2030🗓️📈

#BashkiaKlos

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *