Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bujtina “Te Mulliri”, Guri i Bardhë 

🏠Sot në ambjentet e bujtinës “Te Mulliri” pjesë e rrjetit të ri agroturistik të Shqipërisë, ku familja Hysa me përkrahjen e qeverisë përmes programeve të AZHBR, po zhvillon aktivitetin e saj në agroturizëm.

Produktet bio të zonës janë asete të çmuara të menusë së bujtinës “Te Mulliri”, karakteristike të fshatit Guri Bardh. Shërbimi ofrohet nga vetë familjarët e bujtinës si dhe banorë të zonë. 🛏🥗🥙🥘🍲🌳.

Bujtina “Te Mulliri” është një pikë strategjike pushimi, nga ku mund të pushoni e të vizitoni të gjitha atraksionet natyrore që ka zona përreth, duke vazhduar nga Gurrat e Gurit Bardh, për të vijuar më tej me Gujën si dhe Kalanë e Petralbës e shumë atraksione të tjera.🌳🏠⛰

Bujtina “Te Mulliri”📍

#turizem#agroturizem#destinacione#natyra

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *