Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vizita Shëndetësore Falas në Klos! 

Që prej orës 9:00 të mëngjesit të ditës së sotme, mjekët specialistë të organizatës “Dyert e Jetës”, po ofrojnë vizita shëndetësore falas pranë Qendrës Shëndetësore Klos.

🔺Shërbimet që po ofrohen janë:

👉Vizita patollogjike

👉Eko abdominale

👉Kontrolli i grave, Eko dhe vizita obstetrik-gjinekologjike

👉Konsulta me mjek interniste

👉Vizita pneumonlogjike dhe Reumatologjike

Mjekët gjenden aty deri në orën 16:00

Falenderime dhe mirënjohje për mjekët specialistë të organizatës “Dyert e Jetës” 🙏

#ne_kujdesemi_për_shëndetin_tuaj

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *