Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vijon rehabilitimi i rrugëve rurale✅ Rehabilitohen disa rrugë të Nj.A Gurrë

  • Ka përfunduar rehabilitimi i aksit të rrugës kryesore nga Shullmini fshati Mishtër deri tek lagjia “Heti” në Gurrë të Madhe, si edhe lagjia “Gjoni” .
  • Gjithashtu janë rehabilituar edhe rrugët e dy lagjeve të tjera të fshatit Mishtër, të lagjes “Mëhall” dhe “Ahmetcani”.
  • Ndërkohë puna vijon për rehabilitimin e aksit kryesor në Gurrë të Madhe te lagjia “Muharremi”, dhe do të vazhdoje në lagjen ” Mustlela” .
  • Sektori i Rrugëve Rurale do të vijoje punën çdo ditë për të përfunduar sistemimin e rrugëve të Njësisë Administrative Gurrë, që më pas puna të vijoje edhe në njësitë e tjera ku ka problematika. #çdo_ditë_në_shërbimin_tuaj#nevojat_tuaja_janë_prioritetet_tona#bashkiaklos