Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vijon puna për rehabilitimin e rrugëve nëpër fshatra✅

Vijon puna për rehabilitimin e rrugëve nëpër fshatra✅
Drejtoria e Infrastrukturës dhe Shërbime në Bashkinë Klos, po punon për rehabilitimin e shumë rrugëve të lëna në harresë prej shumë vitesh.
Jemi drejt përfundimit të rehabilitimit të rrugës në lagjen Bala të Fshatit Pleshë. Shtrim dhe rregullim kanalesh anësore.
#rruget_që_duam#bashkia_që_duam#çdo_ditë_një_ndryshim_i_ri ✅

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *