Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Thirrje për aplikim !

NJOFTIM

👉Ftohen të gjithë të rinjtë e Bashkisë Klos, grupet dhe këshillat rinore që të aplikojnë në thirrjen e Ambasadorët e Rinj Evropian Nga Ballkani Perendimor / Young European Ambassadors from the Western Balkans.
Thirrja pritet të gjenerojë një rrjet prej 60 të rinjsh që do të jenë ndikues organikë në mesin e bashkëmoshatarëve të tyre dhe të etur për t’u angazhuar në veprime të diplomacisë publike në emër të BE-së.
👉Afati i aplikimit është 15 Korrik/ The application deadline is July 15.
Çdo detaj rreth YEA platforme e gjeni duke klikuar në linkun e mëposhtëm
👉http://www.webalkans.eu/yea

Këndi i BE-së Klos
#application #young_European_Ambassadors_from_the_Western_Balkans.The YEA are 60 young game changers from the Western Balkans that share their experience, build their skills and exchange with other cultures. Become a YEA.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *