Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tetori Rozë

Nisim sot me aktivitetet sensibilizuese në kuadër të muajit të ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit.

#Shërbimi social pranë Bashkisë Klos realizoi një nismë simbolike për vendosjen e fjongos rozë te punonjësit administratës së bashkisë dhe njësitë administrative, duke na rikujtuar rëndësinë e diagnostifikimit të hershëm të sëmundjes.

Aktivitetet sensibilizuese do të vijojnë gjatë gjithë muajit tetor. 🎀

#bashkiaklos#bashkemundemi#TetoriRoze

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *