Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tetori, muaji i letërsisë📖 “LIBRI NDRIÇON MENDJEN, MENDJA NDRYSHON BOTËN”. 📖🌎

Muaji tetor ka sjell një atmosferë të veçantë nëpër shkolla, përmes aktiviteteve dhe konkurseve me nxënësit, është sjell në vëmendje rëndësia e të lexuarit të librave.

Vizatimet janë realizuar nga duart e arta të nxënësve të shkollës ” Veli Alla” #Rripë.#arsim#libra#letersia