Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Dëgjesa Publike në kuadër të hartimit të Buxhetit dhe Paketës Fiskale 2022.

Në kuadër të hartimit të Buxhetit dhe Paketës Fiskale 2022 sot u zhvilluan dëgjesa publike në Njësinë Administrative Klos dhe në Njësinë Administrative Xibër.

Të pranishëm në dëgjesa ishin Kryetari i Bashkisë z.Ilmi Hoxha me stafin e tij, si dhe banorët e zonës dhe grupet e interesit. Gjatë takimeve u diskutua për problematikat dhe zgjidhjet e mundshme për tu përfshirë në buxhetin e vitit të ardhshëm. Fokusi kryesor nga kërkesat e banorëve ishin për:

Nga banorët e Njësisë Administrative #Klos kërkesat ishin të përqëndruara më së shumti në infrastrukturën rrugore, kanale vaditëse, parqe për fëmijë, ndërtimi i një stadiumi etj.

Nga banorët e Njësisë Administrative #Xibër kërkesat ishin për investime në infrastrukturën rrugore, kanale vaditëse, qendra shëndetësore dhe shkolla etj.

#dëgjesapublike2021#Buxheti2022#transparencë#bashkëqeverisje