Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Të rinjtë të parët

Këtë fundjavë, të rinjtë e qytetit të Klosit u bënë pjesë e një trajnimi angazhues dhe produktiv me tematikë Paqen, të realizuar nga Rrjeti i Organizatave “Zëri i të Rinjve”🕊️

Në trajnim u trajnuan çështje të Paqes, sigurisë, bullizimit, gjithëpërfshirjes, gjuhës së urrejtjes, diskriminimit dhe Edukimit Bashkemoshatar në shërbim të promovimit të Paqes dhe sjelljeve pozitive në shoqëri.

🙌🏻

Ky aktivitet mbështetet nga projekti ”Fuqizimi i rolit të të rinjve për promovimin e mirëkuptimit reciprok, narrativës konstruktive, respektit për diversitetin dhe rritjes së besimit në Shqipëri, Bosnje dhe Hercegovinë, Maqedoninë e Veriut, Serbi dhe Kosovë, i cili zbatohet nga agjencitë e Kombeve të Bashkuara në Shqipëri, UNFPA dhe UNDP, me financim të Fondit së Kombeve të Bashkuara për Paqen.

Bashkia që duam🙏💪🙏

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *