Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Suksese nxënës të dashur!

🎯Në ditën e parë të fillimit të vitit të ri shkollor 2022-2023, u gjendëm pranë nxënësve tonë të dashur, duke ju uruar suksese në rrugën e gjatë dhe të bukur të dijes.

Vlerësime dhe mirënjohje për të gjithë ju mësues që kontribuoni në formimin e fëmijëve tanë.📚

Ky vit qoftë i mbarë edhe për ju prindër që sot të emocionuar, shoqëruat fëmijët tuaj në ditën e parë të shkollës.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *