Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Sot në ambjentet e bujtinës “Çeliku” pjesë e rrjetit të ri agroturistik të Shqipërisë, ku familja Çeliku me përkrahjen e qeverisë përmes programeve të AZHBR, po zhvillon aktivitetin e saj në agroturizëm.

Produkte bio dhe vera e veçantë nga prodhimet e vreshtës së bujtinës, janë asete të çmuara të menusë së bujtinës “Çeliku”. 🛏🥗🥙🥘🍲🌳.

Bujtina “Çeliku” është një pikë strategjike pushimi, nga ku mund të pushoni e të vizitoni të gjitha atraksionet natyrore që ka zona përreth, duke vazhduar nga Liqenet e Balgjaj, kullat karakteristike të zonës, e shumë atraksione të tjera.🌳🏠⛰

Së bashku me përfaqësues të institucioneve të tjera, shoqatave dhe medias në një aktivitet të organizuar nga Fondacioni Shqiptar i Zhvillimit të Kapaciteteve Lokale, ndamë eksperincën e rrjetit të aktorëve të turizmit në Qarkun Dibër, modeli i krijimit të Organizatave të menaxhimit të Destinacioneve (DMO), në nivel rajonal.

#turizem#agroturizem#destinacione#natyra#bujtina

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *