Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Sondazh për raportin e performancës të vitit 2019 për Bashkinë Klos

Të nderuar qytetar,

Ju ftojmë të plotësoni sondazhin e mëposhtëm për raportin e performancës të vitit 2019 për Bashkinë Klos. Nëpërmjet këtij sondazhi synohet transparencë e plotë mes institucionit, qytetarëve, mediave apo palë të tjera të interesuara. Për të plotësuar sondazhin ju lutemi klikoni në linkun e mëposhtëm

👉

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=nWQNBpMs0kSCAKPrnzxBYA0C4RFYvVZNqR6fwPSD9t9UMk1TV1NSOUdJQVRCTFRNT0tVRkpZNDNKOS4u

Gjithashtu bashkëngjitur do të gjeni një video ilustruese për mënyrën e plotësimit si dhe theksojmë se plotësimi i sondazhit është online dhe pa u identifikuar. Ju faleminderit !

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *