Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

RREGULLAT E REJA✅

🔴Bazuar në urdhërin e fundit të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes sociale ju bëjmë me dije se👉
🔴Duke nisur nga dita e sotme orari i lejuar për të lëvizur me leje vetëm një person brenda familjes për 90 minuta do të jetë brenda kësaj fashe orari nga 05:00 deri në 17:30. Lejohen të kryejnë aktivitetin e tyre vetëm në fashën orare 05:00-17:30, duke filluar nga dita e hënë 13.04.2020, pikat e shitjes së produkteve ushqimore, me pakicë dhe shumicë, pikat e tregtisë së barnave, produkteve mjekësore dhe institucionet financiare.
🔴Mbyllja e fundjavës fillon që të premten dhe jo të shtunën në drekë, siç ishte deri tani, duke filluar nga e premtja, 17 prill në orën 17:30 deri të hënë e 20 prillit në orën 05:00 deri në një urdhër të dytë.
🔴Kufizim lëvizje në të gjitha qendrat urbane në Shqipëri për të gjitha kategoritë, këmbësor, biçikleta, ciklomotor, motomjete dhe mjete, dhe ndalim ofrimi të shërbimeve për qytetarët nga aktivitete e lejuara, çdo fundjavë duke filluar nga e premtja, 17 prill, nga ora 17:30 deri të hënën në orën 05:00.
👉Përjashtohen nga ky rregull të gjitha mjetet e transportit të mallrave, policia e shtetit, forcat e armatosura, njësitë kritike të shërbimeve shtetërore dhe kompanitë mediatike dhe shërbimet delivery.
#respektorregullat #qëndronështëpi
#BashkëDoJaDalim

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *