Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Riparimi i kanaleve vaditëse

Bashkia Klos prej dy muajsh ka bërë një punë intensive për riparimin e kanaleve vaditëse në të gjithë territorin e saj.

Kanë përfunduar dhe janë vënë në funksion për vaditjen e tokave bujqësore kanalet vaditëse të këtyre fshatrave👇

📍 Riparimi dhe vënia në funksion e Kanalit të poshtëm të Fullqetit, dhe kanalit Xhabzës.

📍 Riparimi dhe vënia në funksion të kanalit vaditës të Darsit.

📍Investim në kanalin vaditës të fshatit Cerujë.

📍Drejt përfundimit kanalet vaditëse në fshatin Patin.

📍Vënia në funksion e kanalit vaditës të Fshatit Fshat.

📍Vënia në funksion e kanalit vaditës të fshatit Klos- Katund.

📍 Vënia në funksion të plotë i kanalit vaditës në fshatin Xibër Murrize.

📍Vënia në funksion të plotë të kanaleve vaditëse të fshatrave Guri i Bardh – Shkallë.

📍Drejt përfundimit vënia në funksion e kanalit vaditës të fshatit Xibër Hane e Ketë.

📍Vënia në funksion e kanaleve vaditëse në fshatrat Suç, Kujtim, Kurdari, Skënderaj të Njësisë Administrative Suç.

📍 Riparimi dhe vënia në funksion të kanaleve vaditëse të fshatrave Dom dhe Rripë.

📍 Riparimi dhe vënia në funksion e kanaleve vaditëse në fshatrat Gurrë e Madhe dhe Gurrë e Vogël.

♦️ Në vendet ku do të shfaqen problematika do të bëhet e mundur ndërhyje deri në zgjidhjen e problemit nga ana e bashkisë.

#Punë_Kudo✅

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *