Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Rikthehemi me dezinfektimin e të gjitha hapësirave publike të Bashkisë Klos✅

Rikthehemi me dezinfektimin e të gjitha hapësirave publike të Bashkisë Klos✅
Po përgatitemi për një hapje të mundshme sipas lehtësirave të përcaktuara nga Ministria e Shëndetësise dhe Mbrojtjes Sociale.
Sot nisëm me dezinfektimin e ambienteve të tregut të Klosit, i cili do të jetë i hapur ditën e nesërme sipas protokolleve të sigurisë dhe masave të rrepta për sigurinë e tregtarëve dhe qytetarëve.
Monitorimi dhe mbarëvajtja do të behet sipas rregullave dhe nën kujdesin e Policisë Bashkiake, për të mundësuar distancimin fizik të qytetarëve.
Tregtarët do të jenë të paijsur me maska dhe doreza si dhe distanca midis tyre do të jetë sipas protokolleve të sigurisë nga Ministria e Shëndetësise dhe Mbrojtjes Sociale. Bashkëpunimi juaj me autoritetet është çelësi i suksesit për sigurinë e shëndetit tuaj.
#KujdesPoPanikJo#RespektoRregullat#RuajVetenDheTeTjerëtRrethJush#BashkëDoJaDalim

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *