Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Punë kudo

📍Njësia Administrative Gurrë

✔️Përfundon ndërtimi i murit mbajtës të kanalit vaditës së fshatit Gurrë e Vogël, si dhe betonizimi i këtij kanali.

✔️Ndërkohë puna vijon për rehabilitimin e rrugës kryesore të këtij fshatit.

#rehabilitim#rrugerurale#kanalevaditëse#shërbime#mbështesimfermerët

#cdoditëpunohet

#bashkiaqëduam

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *