Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Njoftim !


Për shkak të situatës aktuale në vend nga prania e virusit COVID-19 në Shqipëri, janë marrë këto masa nga ana e Qeverisë Shqiptare.
-Mbyllja e institucioneve arsimore për dy javë me qëllim frenimin e përhapjes së virusit.
-Pezullohen fluturimet dhe udhëtimet në rrugë detare me veriun e Italisë, me të gjithë zonat e kuqe të izoluara plotësisht.
-Anulohen grumbullimet masive, aktivitete sportive, kulturore, konferenca, dëgjesa publike deri më datë 3 Prill.
-Vetë-karantinim i detyruar për personat që vijnë nga zonat me shpërthime komunitare, zonat e kuqe, i cili do të monitorohet me rigorozitet nga strukturat shëndetësore. Ky vendim është i shoqëruar nga masa administrative për këdo që thyen këtë rregull.

Ministria e Shëndetsisë dhe Mbrojtjes Sociale ju fton të ruani qetësinë dhe të zbatoni me kujdes rregullat e mëposhtme.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *